Shopping Basket

0 Items

Total : € 0,00

Tips over Love Balls & Spiertrainers

Login | Register

OUR FEMALE VISION ON EROTICA SINCE 1993

Tips over Love Balls & Spiertrainers

De mythes en de feiten over de Love Balls.
De Love Balls of benwa balls werden volgens verhaal door de geisha's gebruikt om hun spieren te trainen. Ze konden deze zelfs tegen elkaar laten kaatsen. Dat vinden we nog steeds voer voor gevorderden. Maar het spreekt wel tot de verbeelding wat je met je spieren allemaal voor het mannelijk lid zou kunnen doen!

Vaginale workout voor intensere orgasmes
Maar het allerbelangrijkste is iets wat veel vrouwen niet weten... sterke vagina spieren bevorderen en intensiveren het vrouwelijk orgasme! Heel belangrijk dus om niet alleen je lijf die wekelijkse workout te geven maar ook even tijd uittrekken voor de spier die vrouwen het meeste plezier kan geven! Je kunt natuurlijk ook 'droog' oefenen.

Na de bevalling of bij incontinentie
Veel vrouwen hebben na de bevalling moeite om weer terug in vaginale vorm te komen. De balletjes kunnen een enorme hulp zijn bij het versterken van je bekkenbodemspier. Ook de (samenhangende) incontinentie problemen kun je zo weer onder controle krijgen

Bekken fysiotherapie
Tob niet te lang met een verzwakte of te gespannen bekkembodemspier! Wij onderkennen het belang hiervan en de daarmee samenhangende gezondheidsklachten. Bij twijfel en voor hulp zoek dan een gerenommeerd bekken fysiotherapeut.
Wij hebben zeer goede ervaringen met Mieke Raadgers in Amsterdam.

Maak contact met je bekkenbodemspier
Om contact te krijgen met je pc/ bekkenbodemspier spier kun je tijdens het plassen je plas even ophouden, de spier die je dan gebruikt is degene die je moet hebben! Zodra je hier contact mee hebt kun je het zelfs oefenen terwijl je op de tram staat te wachten.

Makkelijk oefenen met de Love Balls
Voor diegene die moeilijker contact kan krijgen met haar spieren zijn de love balls een goede oplossing. Door de dikte van de balletjes zijn ze gemakkelijker vast te houden door je spieren, waardoor je weer meer grip krijgt op ze.

Plezier tijdens voorspel
Je kunt ze ook tijdens het voorspel gebruiken. Het is heel lekker om ze in te brengen en ze dan met wat weerstand van je spieren er weer uit te trekken. Dit stimuleert ook je G-Spot gebied!

Onzin in advertenties
In veel advertenties bij grote postorders staat bij de omschrijving van de benwa balls dat ze zorgen voor intense orgasmes alleen door ze maar in te dragen.....
Onze ervaring is dat een gedeelte van de vrouwen inderdaad helemaal wild wordt als ze haar love balls in heeft tijdens een vergadering maar dat een groot gedeelte er eerder mee naar de disco of aerobic les moet om er wat van te voelen. Het is natuurlijk wel een heel spannend idee... uitproberen dus!