Shopping Basket

0 Items

Total : € 0,00

Tips Glijmiddelen

Login | Register

OUR FEMALE VISION ON EROTICA SINCE 1993

Tips Glijmiddelen

De voordelen van een glijmiddel tijdens de seks
Een glijmiddel kan zeer prettig zijn om te gebruiken bij je seks speeltje (deze kunnen door het buigzame materiaal nog wel eens stroef zijn), bij 'normale' of anale sex. Het is geen kwestie van een glijmiddel 'nodig hebben'! Veel vrouwen ervaren het extra gebruik van glijmiddel als zeer prettig. De gladheid verhoogt je sensaties nog eens extra! Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je vagina (tijdelijk) minder vochtig wordt. Dit kan allerlei oorzaken hebben van de overgang tot stress en spanningen. Wij vinden dat een glijmiddel voor elke vrouw (en man) het proberen waard is. Voor zoveel verschillende doeleinden hebben we ook veel verschillende soorten glijmiddelen!

De keuze van het juiste glijmiddel
Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet. Ten eerste bepaald het materiaal van je seks speeltje de keuze in glijmiddel.

Siliconen seks speeltje > gebruik een glijmiddel op waterbasis
Alle Siliconen speeltjes die we verkopen zijn van de hoogwaardigste kwaliteit siliconen, het veiligste materiaal dat er op de markt is. Alleen bij het gebruik met een siliconen glijmiddel wordt het materiaal poreus. Dit betekent dat je lichaamsvochten worden opgenomen door het materiaal en er niet meer gemakkelijk uit of af wassen. Gebruik bij een siliconen speeltje dus altijd een glijmiddel op waterbasis.

Seks speeltjes van hard plastic of voor een heerlijke body-to-body massage > glijmiddel op siliconen basis
Heb je een speeltje dat van hard plastic of van glas is gemaakt dan ben je vrij in je keuze van glijmiddel. Dan kun je kiezen voor een glijmiddel of zelfs een bodyglide op siliconen basis. Dit geeft een super zijdezachte sensatie, het blijft glijden!
Vaak na afloop ff nadoucen noodzakelijk, maar het is het waard.
Ook de ultieme intieme massage tip! Wees eens gul met die fles en geniet van een heerlijke body to body massage met dit verrukkelijke spulletje. Of verwen en masseer je mans penis met deze zijdezachte sensatie en trek hem er zachtjes mee af... Succes Verzekerd!

Glijmiddel voor anale seks
Glijmiddel is absoluut onmisbaar voor anale seks. Het anale weefsel is zeer gevoelig en kwetsbaar. De kans op beschadigingen van dit tere weefsel is dan ook groot. Neem daarom een ruime hoeveelheid glijmiddel. De penetratie wordt hierdoor veel gemakkelijker. Masseer bijvoorbeeld het gebied rond de anus met het glijmiddel dat geeft ontspanning en ontsluit dit gebied.
De speciale glijmiddelen voor anale seks zijn extra glad en hebben een langere werking of je kunt wat extra gebruiken van je favoriete glijmiddel.

Glijmiddel met een smaakje
Ben je dol op smaakjes? Probeer dan eens de verschillende variaties in ons assortiment. Geen chemische smaakjes maar verrassend natuurlijk! Heerlijk voor tijdens een blowjob.

Stimulerende glijmiddelen
Dan zijn er nog de glijmiddelen met wat extra's! Voor een warm gevoel tijdens gebruik tot een tintelend en stimulerend gevoel. Een geheel aparte ervaring!